1

2

3

4

5

6

7

8

Rezervim Orari

Per të qenë sa me fleksibël e të shpejtë në sherbimin tuaj, ne ofrojme mundesine  e rezervimit të një orari të vecantë për ju, si per te kryer sherbimet periodike ose reparime te shpejta në kohë sa më të shkurtër ashtu dhe për  të vizituar sallonet tona  jashtë orarit zyrtar, përfshire këtu ditët e shtuna dhe të djela.
Mjafton të na njoftoni paraprakisht për ardhjen tuaj dhe ne do tju presim me kënaqesi në një kohë sa më të përshtashme për ju.

{rsform 3}

Reth Artinel

27 Shkurt 2013
30 Korrik 2012
09 Korrik 2012
09 Korrik 2012
09 Korrik 2012

Sherbime

06 Tetor 2012
06 Tetor 2012
29 Korrik 2012
29 Korrik 2012

Njoftime

Kontakt & Social

Adresa: Vore
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Cel:  +355 6820 20187